AKSEKİ MESLEK YÜKSEKOKULU (MYO) YERLEŞKESİNDE KURULAN STANDDA ÖĞRENCİLERE AŞI HİZMETİ VERİLMİŞTİR

• 15 Ekim, 2021

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Akseki Meslek Yüksekokulu (MYO) ve Akseki İlçe Sağlık Müdürlüğü ile yürütülen ortak çalışma kapsamında Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Akseki Meslek Yüksekokulu (MYO)yerleşkesine kurulan standda öğrencilere yeni tıp korana virüs (Covid-19) aşısı uygulaması ile covid-19 tedbirleri hakkında bilgi verildi.
Akseki Meslek Yüksekokulu (MYO) Müd. Yrd. Öğr. Gör. Özgür SUNA 'nin ziyaret ettiği standda üniversitemiz senatosu kararları çerçevesinde aşılarının olması konusunda Akseki Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Ali DİLMEN 'nin hassasiyeti ve öğrencilere asilarinin tamamlanmasi konusunda tavsiyelerde bulunarak, haftada bir gün olmak üzere üç hafta boyunca asi standı kurulacağı bilgisini verdi. Akseki Ilçe Sağlık Müdürü Dr. Yağmur ERDOĞAN 'a destekleri hususunda teşekkürlerini iletti.