ORMANCILIK BÖLÜMÜ TEKNİK GEZİ

Okulumuzun Orman ve Orman Ürünleri programında öğrenim gören 2. Sınıf öğrencilerine Ağaçlandırma Tekniği dersi kapsamında Akseki Orman İşletme Müdürlüğünün katkılarıyla Akseki Orman İşletme Müdürlüğüne ait orman deposuna19.04.2018 tarihinde yapmış olduğu teknik geziye Öğretim Görevlisi Mehmet Emin ERGÜN ve Öğretim Görevlisi Güliz TÜRKMENOĞLU ile birlikte katılmış olup program öğrencilerimizağacın depoya gelinciye kadar hangi aşamalardan geçtiğini ve orman muhafaza memurunun depoda çalışırken nelere dikkat etmesi gerektiğihakkında bilgi edinilmiş olup,orman deposunda gözlemleme fırsatı yakalamışlardır. Katkılarından dolayı Akseki Orman İşletme Müdürlüğüne ve Akseki Belediyesine teşekkür ederiz.

Eski Site