Mazeret-Telafi Sınavları (Ortak Zorunlu Dersler Dışında Kalan Dersler İçin) Hakkında

2022-2023 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı ara sınav haftasında sistemsel aksaklıklar nedeniyle sınavlara katılamayan veya sınav sırasında yaşanan teknik aksaklıklar nedeniyle sınavı tamamlayamayan öğrencilerimiz için telafi sınavları yapılması planlanmaktadır. Sistemsel aksaklıklar nedeniyle sınavlara katılamayan veya sınav sırasında yaşanan teknik aksaklıklar nedeniyle sınavı tamamlayamayan öğrencilerimizin dilekçe örneğini doldurarak 05/05/2023 günü 13:00'a kadar Meslek Yüksekokulu'nun kurumsal mail adresi olan aksekimyo@alanya.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir.

Başvurular Ortak Zorunlu Dersleri (Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II, Türk Dili II ve İngilizce II) kapsamamaktadır.

Bu tarihten sonra gönderilen taleplerin dikkate alınmayacağı hususu bilgilerinize sunulur.

Telafi sınavına girecek öğrencilerin ikinci notu geçerli olacaktır.

Mazeret Sınavı Talep Formu için Tıklayınız.

• 04 Mayıs, 2023