Genel Tanıtım

• Yüksekokulumuz, 2003-2004 eğitim öğretim yılından itibaren Akdeniz Üniversitesi bünyesinde eğitim öğretime başlanmıştır.  Yüksekokulumuz Akdeniz Üniversitesine bağlı iken 23 Nisan 2015 tarihli 29335 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 6640 Sayılı Kanunla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesine bağlanmıştır.
  • Yüksekokulumuzda Elektrik Programı ,Kontrol ve Otomasyon Programı, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı , Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı, Bilgisayar Programcılığı Programı, Orman ve Orman Ürünleri Programı, Mimari Restorasyon Programı, Adalet Programı, Posta Hizmetleri Programı, Tapu ve Kadastro Programı, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik, Turist Rehberliği Programı ve Çağrı Hizmetleri Merkezi Programı) olmak üzere toplam 13 program mevcuttur.
  • Yüksekokulumuzda 2015-2016 eğitim öğretim yılında 525 Aktif 212 Pasif kayıtlı olmak üzere, 518 örgün Öğretimde 219 İkinci Örgün öğretimde toplam 737 öğrenci öğrenimine devam etmektedir.
  • Yüksekokulumuzda 21 Öğretim Görevlisi olmak üzere toplam 21 akademik personel göre yapmaktadır.
  • Yüksekokulumuzda 16 idari personel görev yapmaktadır.
  • Yüksekokulumuzda 14 derslik, 1 Teknik Resim Atölyesi, 1 Elektrik Atölyesi, 1 Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi Atölyesi, 2 Bilgisayar Laboratuvarı ve 1 Avcılık ve Yaban Hayatı Laboratuvarı bulunmaktadır. Ayrıca İdari birimlerin kullanımında 5 adet idari büro mevcuttur.
  • Akseki Meslek yüksekokulunda eğitim öğretim verilen Programlar:

PROGRAMIN ADI

PROGRAMIN TÜRÜ