TEK DERS SINAV DUYURUSU

1-2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Sonunda Mezun Olması İçin Bir Dersten Başarısız Olanlar (Devamsız Dersler Hariç) ile Mezun Olabilmek İçin Tüm Derslerden Başarılı Oldukları Halde Agno'ları 2,00'ın Altında Olması Nedeniyle Mezun Olamayan Öğrencilerin Agno'larını Yükseltmek Amacıyla Şartlı Başarılı Bir Dersten Tek Ders Sınav Hakları Bulunmaktadır.

2- Bu Durumda Olan Öğrencilerimiz Sistem Üzerinden Tespit Edilerek Otomatik Olarak Sınavları Oluşturularak Liste Yüksekokulumuz Web Sayfasında Yayınlanacaktır.

3- Sistemsel Hatalardan Dolayı Sınava Girme Hakkı Olan Ancak Listede Adı Çıkmayan Öğrencilerimiz 5 Şubat 2021 Cuma Günü Mesai Bitimine Kadar Ekte Yer Alan Dilekçe ile Faks veya Mail Yoluyla Yüksekokulumuza Başvuru Yapabilirler.

4- İlgili Sınavlar 17 Şubat 2021 Çarşamba Günü Saat 14:00’de Uzaktan Eğitim Yolu ile Yapılacaktır. Öğrencilerimiz Öğrenci Bilgi Sisteminden Sınav İşlemlerini Takip Edeceklerdir.

Tek Ders Sınavı Dilekçesi için tıklayınız.

Akseki MYO Faks No: 0242 510 61 72    Mail Adresi: aksekimyo@alanya.edu.tr

• 10 Şubat, 2021