YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI HAKKINDA DUYURU

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Meslek Yüksekokulumuz Programlarına  Kurumlar Arası ve Yurt Dışı Yükseköğretim Kurumlarından Yatay Geçiş İle Merkezi Yerleştirme Puanı (Ek Madde-1) kapsamında başvuru yapan adaylara ilişkin sonuçlar ve gerekli belgeler aşağıda belirtilmiştir.

Kesin Kayıtta İstenen Belgeler

(Merkezi Yerleştirme Puanı /Ek Madde 1) :

1) Öğrenci Belgesi (Aslı/E-İmzalı/E-Devlet)

2) Not Durum Belgesi (Transkript) (Aslı/E-İmzalı/ E-Devlet)

3) ÖSYM Sınav Sonuç Belgesi

4) ÖSYM Yerleştirme Sonuç Belgesi

5) Ders İçerikleri

Muafiyet ve İntibak İşlemleri için:

1-Dilekçe

2-Not Durum Belgesi (Transkript) (Halihazırda kayıtlı oldukları üniversiteden alacakları aslı veya elektronik imzalı)

3-Eğitim-Öğretim Planı (Müfredat) ve Ders İçerikleri (Halihazırda kayıtlı oldukları üniversiteden alacakları aslı veya elektronik imzalı)

* Daha önce öğrenim gördüğü üniversitelerdeki derslerinden muaf olmak isteyen öğrenciler kesin kayıt haftasında yukarıda belirtilen belgelerle birimlerine başvururlar. Bu tarihten sonra yapılan başvurular işleme alınmaz.

UYARILAR :

1- Kesin kayıtlar daha önceden akademik takvimde ilan edildiği gibi 21/08/2023- 25/08/2023 (Pazartesi / Cuma) tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde (08:30-12:30 - 13:30-17:30) yapılacaktır.

2- Dilekçelerin ilgili kısımlarının doldurulmuş ve imzalanmış olması, ekleri ile birlikte (kesin kayıt ve muafiyet için) ayrı ayrı tanzim edilerek iki ayrı yarım kapak renkli dosya halinde ibraz edilmesi gerekmektedir.

3- Başvuru onay durumları reddedilen öğrenciler sonuç listelerinde yer almamaktadır. Detaylı bilgiye online başvuru modülünden oturum açarak sahip olabilirler.

4- Asıl kayıt hakkı kazandığı halde kesin kayıt yapılmadığı için boş kalan kontenjanlara yedek adayların kaydı  29/08/2023- 01/09/2023   tarihlerinde mesai saatleri içerisinde (08:30-12:30 - 13:30-17:30) yapılacaktır. Yedek adayların kayıt yaptırmalarıyla alakalı ilan daha sonra sitemizden duyurulacaktır.

• 18 Ağustos, 2023