Akseki’de Doğa Yürüyüşü Yapıldı

Akseki’de Doğa Yürüyüşü Yapıldı
  • 14 Ekim, 2021
Akseki’de Doğa Yürüyüşü Yapıldı

Alanya Alaadin Keykubat Üniversitesi Akseki Meslek Yuksek Okulu ve Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğüne bağlı Antalya Şube Müdürlüğü Akseki Şefliği ekiplerinin katılımıyla doğa yürüyüşü yapıldı.
Alanya Alaadin Keykubat Üniversitesi Akseki Meslek Yuksek Okulu Ormancilik ve Orman Ürünleri Bölümü ve Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğüne bağlı Antalya Şube Müdürlüğü Akseki Şefliği, Üzümdere Yaban Hayatı Geliştirme Sahası’nda (YHGS) doğa yürüyüş etkinliği yapıldı. Ormancılık ve Orman Ürünleri Programcılığı bölümü öğrencileri yaklaşık 6,5 - 7km mesafe yürüdüler. Antalya İbradı Üzümdere Mahallesinde başlayan yürüyüş Akseki Handos Balık Çiftliğinde sona erdi. Alanya Alaadin Keykubat Üniversitesi Akseki Meslek Yuksek Okulu Ormancilik ve Orman Ürünleri Bölümü Öğr. Gör. Özgür SUNA ve Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğüne bağlı Antalya Şube Müdürlüğü Akseki Şefliği ekipleri, Akseki Şefi Mestan HISARKAYA öncülüğünde öğrencilere bölge hakkında bilgiler verildi. Öğrenciler yürüyüş sırasında fotoğraf çekerek Toros Dağlarının doğal güzelliklerini kayıt altına aldılar. Diğer yandan öğrencilere kumanya ve su dağıtımı yapıldı.
Öğr.Gör. Özgür SUNA etkinlikteki katkı ve özverisi için Antalya Şube Müdürlüğü Akseki Şefliği ekipleri, Akseki Şefi Mestan HISARKAYA'ya ile kumanya desteği sağlayan Akseki Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.