AKSEKİ MESLEK YÜKSEK OKULUNA (MYO) MURTİÇİ ve BADEMLİ ORMAN İŞLETME ŞEFLERİNDEN ZİYARET

• 03 Aralık, 2021

Akseki Meslek Yüksek Okuluna (MYO) Murtiçi ve Bademli Orman İşletme Şeflerinden ziyaret gerçekleştirilmiştir. Murtiçi Orman İşletme Şefi Asena Gülben AKGÜÇ ve Bademli Orman İşletme Şefi Murat BOZOĞLU ’nun gerçekleştirdiği ziyarette Akseki Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müd. Yard. Öğr. Gör. Özgür SUNA ve Ormancılık ve Orman Ürünleri bölümü Öğr. Gör. Güliz TÜRKMENOĞLU Orman köylülerinin Akseki Ormanlarından daha fazla faydalandırılması adına ortak yapılabilecek projeler hakkında görüşler belirttiler.
Akseki Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müd. Yrd. Öğr. Gör. Özgür SUNA ve Ormancılık ve Orman Ürünleri Bölümü Öğr. Gör. Güliz TÜRKMENOĞLU, Murtiçi Orman İşletme Şefi Asena Gülben AKGÜÇ ve Bademli Orman İşletme Şefi Murat BOZOĞLU ’na nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.