AKSEKİ MESLEK YÜKSEK OKULUNA (MYO) ORMANCILIK ve ORMAN ÜRÜNLERİ BÖLÜMÜNDE KARİYER GÜNÜ ETKİNLİĞİ YAPILDI

• 03 Aralık, 2021

Akseki Meslek Yüksek Okulu (MYO) Ormancılık ve Orman Ürünleri bölümünde Bademli Orman İşletme Şefi Murat BOZOĞLU ve Murtiçi Orman İşletme Şefi Asena Gülben AKGÜÇ ’ün katılımları ve Ormancılık ve Orman Ürünleri bölümü Öğr. Gör. Özgür SUNA ve Öğr. Gör. Güliz TÜRKMENOĞLU ’nun idaresinde Ormancılık ve Orman Ürünleri bölümü 2. Sınıf öğrencileri ile kariyer söyleşileri eğlenceli bir ortamda gerçekleşti.
Akseki Meslek Yüksek Okulu (MYO) Öğr. Gör. Özgür SUNA ve Ormancılık ve Orman Ürünleri Bölümü Öğr. Gör. Güliz TÜRKMENOĞLU kariyer günleri etkinliğine katılım sağlayan Murtiçi Orman İşletme Şefi Asena Gülben AKGÜÇ ve Bademli Orman İşletme Şefi Murat BOZOĞLU ’na söyleşileri için teşekkürlerini ilettiler.