AKSEKİ MYO'DA MEZUNİYET COŞKUSU

AKSEKİ MYO'DA MEZUNİYET COŞKUSU
  • 07 Temmuz, 2017
AKSEKİ MYO'DA MEZUNİYET COŞKUSU

Akseki MYO bahçesinde yapılan törene Kaymakam Muhammed Emin Nasır, Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Güneş, Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, öğretim görevlileri, kurum müdürleri ve veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından öğrenciler adına Muhasebe ve Vergi Uygulamaları son sınıf öğrencisi Selda Şaşırmaz konuştu.

Akseki MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mücahit Köse, "Hızla gelişen ve değişen dünyada siz de kendinizi geliştirin. Sizlerden beklentimiz mütevazi bireyler olarak cennet vatanımıza hizmet etmenizdir" dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Güneş, "Güzel ülkemizin çağdaş yarınlarını gerçekleştirecek olan gençlerimizi, yeni mezunlarımızı sevgiyle uğurluyoruz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun" diye konuştu.

Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, mezun öğrencileri kutlayarak, daha iyi yerlere ulaşmaları temennisinde bulundu.

Kaymakam Muhammed Emin Nasır da eğitimin ömür boyu devam eden bir süreç olduğuna işaret ederek, "Mezun olmak eğitimin bittiği anlamına gelmiyor. Elbette ki ilkokuldan başlayan süreci üniversiteyle tamamladınız. Yeni bir hayata adım atıyorsunuz. Bu dönem artık kendiniz ve geleceğiniz için çalışacağınız bir dönem. Bizler artık bu memleketi sizlere bırakacağız" dedi.

Plaket töreninin ardından öğrenciler mezuniyet andını okudu ve kep fırlattı. Öğrenciler daha sonra O Ses Türkiye yarışmacılarından Hasan Kurt'un şarkılarıyla eğlendi.