Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Akseki Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne Dr. Öğr. Üyesi Emrah YÜKSEL Atandı

• 05 Ağustos, 2022

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Akseki Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne Dr. Öğr. Üyesi Emrah YÜKSEL atandı.
Göreve başlayan Dr. Öğr. Üyesi Emrah YÜKSEL, “Üniversitemize olan hizmetlerimizi değerli hocalarımızın bıraktığı noktadan yürütmeye devam edeceğiz. Bunun bir bayrak yarışı olduğunu düşünerek üzerimize aldığımız sorumluluğu layıkıyla yerine getirmek için çalışacağız. Beni bu göreve layık gören Sayın Rektörümüze saygılarımı sunarım.” dedi.