Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ahmet Kısa’ ya Teşekkür Ziyareti

• 11 Mart, 2021

​ALKÜ Akseki Meslek Yüksekokulu Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye daire başkanı Ahmet Kısa' ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesinin katkıları ile Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Recep Baltacı tarafından Akseki Meslek Yüksekokulu bünyesindeki tüm yangından koruma araç ve gereçlerin onarım ve yenileme çalışması yapılmıştır. Verdikleri katkıdan dolayı Akseki MYO  plaket sunmak üzere okul yönetimi olarak Ahmet Kısa' ya ziyaret gerçekleştirdi.