Orman ve Orman Ürünleri Programı Teknik Gezisi

• 28 Aralık, 2019
Orman ve Orman Ürünleri Programı Teknik Gezisi

Yüksekokulumuzun Orman ve Orman Ürünleri Programında öğrenim gören 2. Sınıf öğrencileri Dendrometri ve Ormancılık İş Bilgisi Dersi kapsamında Akseki Orman İşletme Müdürlüğünün katkılarıyla Akseki Orman İşletme Müdürlüğüne ait kesim alanı ve orman deposuna 03.12.2019 tarihinde yapmış olduğu teknik geziye Öğretim Görevlisi Mehmet Emin ERGÜN ve Öğretim Görevlisi Güliz TÜRKMENOĞLU ile birlikte katılmış olup öğrencilerimiz, ağacın kesim sahasından depoya gelinciye kadar hangi aşamalardan geçtiğini ve orman muhafaza memurunun hem arazide hem de depoda çalışırken nelere dikkat etmesi gerektiği hakkında bilgi edinmiş olup, ormancılıkta üretim ile ilgili işleri yerinde gözlemleme fırsatı yakalamışlardır. Katkılarından dolayı Akseki Orman İşletme Müdürlüğüne ve Akseki Belediyesine teşekkür ederiz.