ORMANCILIK BÖLÜMÜ TEKNİK GEZİ

• 26 Nisan, 2018
ORMANCILIK BÖLÜMÜ TEKNİK GEZİ

Okulumuzun Orman ve Orman Ürünleri programında öğrenim gören 2. Sınıf öğrencilerine Ağaçlandırma Tekniği dersi kapsamında Akseki Orman İşletme Müdürlüğünün katkılarıyla Akseki Orman İşletme Müdürlüğüne ait orman deposuna 19.04.2018 tarihinde yapmış olduğu teknik geziye Öğretim Görevlisi Mehmet Emin ERGÜN ve Öğretim Görevlisi Güliz TÜRKMENOĞLU ile birlikte katılmış olup programda; ağaçların depoya gelinceye kadar hangi aşamalardan geçtiğini ve orman muhafaza memurunun depoda çalışırken nelere dikkat etmesi gerektiği hakkında bahsedilmiştir. Ayrıca orman deposunu da gözlemleme fırsatı yakalamışlardır. Katkılarından dolayı Akseki Orman İşletme Müdürlüğüne ve Akseki Belediyesine teşekkür ederiz.